omega 3 og omega 6

Pure Arctic Oil

Ren omega-3 olje fra 100 % arktisk villfisk med kaldpresset olivenolje og vitamin D3 – tilsatt en frisk smak av sitron

Bestill ditt 6 måneders abonnement idag!
Du kan velge mellom 6 måneders abonnement med eller uten EQ Omega-6/Omega-3 Ratio Test. Du tar den første testen før du starter med EQ Pure Arctic Oil og den andre testen 120 dager senere. Vi anbefaler dobbel dose av EQ Pure Arctic Oil den første måneden, derfor betaler du for to flasker samt en test (valgfritt) som er månedlig inkludert i abonnementsprisen.

Resultater viser at ved å bruke EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dager, har de fleste oppnådd en bedre fettsyrebalanse i kroppen. EQ Pure Arctic Oil består av ren omega-3 olje fra torsk fisket i det kalde, næringsrike arktiske havet utenfor den norske kysten.

Er det noe du lurer på vedrørende EQ Pure Arctic Oil kan du lese vår FAQ her

EQ OMEGA-6/OMEGA-3 RATIO TEST

ed hjelp av en enkel blodprøve som du utfører selv hjemme, får du raskt svar på hvor mye omega-6 og omega-3 fettsyrer du har i kroppen både før og etter du starter med EQ Pure Arctic Oil. Testen analyseres av Vitas AS laboratorium i Oslo. Se ditt resultat på omegaratiotest.com etter ca. 10 -14 dager.

For bestilling må du huske å kopiere inn EQ ID distributør: 1148671